joi, 28 ianuarie 2016

Cu Vintager fotografiile nu vor mai fi niciodata plictisitoare

Vintager este un editor special foto gratuit care permite aplicarea efectelor vintage (de epocă) imaginilor. Cea mai recentă versiune vă permite să efectuați mai multe lucruri pe care nu le-ați putea realiza cu versiunea anterioara, inclusiv capacitatea de a schimba folderul de destinație. Cu Vintager aplici foarte ușor efectele dorite.

Website autor
Dimesniune fișier: 89,63MB
Licență: freeware
OS: Windows XP/Vista/7/8/10
Screenshot;
Cu Vintager fotografiile nu vor mai fi niciodata plictisitoare

Vintager are multe efecte grupate pe categorii: cold, spirit, drama, oldie, sunset, void and ivory, printre altele. Efectul selectat va fi aplicat fotografiei alese. Alte caracteristici pe care le putem aplica, deasemenea, în timp real, include: frame, textures, blur. Dacă nu vrem trecem prin efecte individuale, vom face clic pur și simplu pe butonul "Shuffle" și softul va aplica efecte foto de epocă(vintage) la întâmplare.

Editorul foto ne permite să adaptăm mai multe proprietăți foto cum ar fi: luminozitatea, contrastul, expunerea, nuanța, saturația și luminozitatea. Dacă nu ne place rezultatul, dăm click pur și simplu pe butonul "Reset". Când vrem să salvăm efectele pe care le-am aplicat, dăm clic pe butonul "Apply Changes". Un ecran de confirmare va apare în cazul în care am dat clic pe "Da" pentru a aplica modificările.

Related Posts

Cu Vintager fotografiile nu vor mai fi niciodata plictisitoare
4/ 5
Oleh