vineri, 29 ianuarie 2016

Descarca Restore Point Creator Portable-Creare si Gestionare Puncte de Restaurare Sistem

Restore Point Creator este un program simplă și intuitiv, care vă permite să gestionați și să creați rapid puncte de restore a sitemului. Vă adaugă opțiuni suplimentare, cum ar fi un planificator de sarcini sau o interfață prietenoasă.
 
Website autor
Dimensiune fișier: 357,4KB
Licență: freeware
Screenshot:
Descarca Restore Point Creator Portable

Cu Restore Point Creator nu va mai fi nevoie să căutați prin mai multe meniuri de Windows pentru a crea un System Restore Point.   Restore Point Creator nu necesita instalare si ruleaza pe XP / Vista / 7/8/10 ambele sisteme pe 32 de biți și pe 64 de biți.

În plus, pentru utilizatorii de Windows 7 și Windows 8, crearea punctelor de restaurare este mai rapidă și mai ușoară cu acest program. Doar fixați acest program la bara de activități și aveți posibilitatea de a crea rapid System Restore Point utilizând una dintre cele două sarcini fixate ("Create System Checkpoint” și “Create Custom Named”) ale programului. Este foarte simplu.

Punctul forte al acestui software este că folosește puține resurse de sistem, atat CPU minim cât și RAM. Are un timp de răspuns bun și nu a dat erori în teste. Restore Point Creator oferă o soluție simplă și eficientă pentru gestionarea punctelor de restaurare a sistemului, mai ales dacă nu aveți suficientă experiență pentru a realiza acest obiectiv când recurgeși la caracteristici integrate Windows.
 Descarca Restore Point Creator Portable apăsând pe link

Related Posts

Descarca Restore Point Creator Portable-Creare si Gestionare Puncte de Restaurare Sistem
4/ 5
Oleh