luni, 1 februarie 2016

Descarca gratuit WildBit Viewer-Mai mult decat un simplu editor de imagini

WildBit Viewer oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza, edita și proiecta imagini si  slideshow-uri. Are o interfață simplă, intuitivă, comenzi simple și rezultate fantastice, iubitorii de fotografie vor găsi o mulțime de carcateristici, pentru a se bucura de imaginile editate.

Dimensiune fișier: 16,20MB
Licență: freeware
OS: Windows XP/Vista/7/8/10 (32/64 biți)
Screenshots:
Descarca gratuit WildBit Viewer-Editor de imagini
De la prima utilizare, simți, chiar novice fiind,  că e ușor să navighezi printre caracteristicile programului, având un aspect clar și o etichetare intuitivă. Sunt sigur că nu va fi nevoie să apelați la tabul de ajutor pentru a începe. Odată deschis programul, veți putea vizualiza imediat folderele cu poze, fie ca o întreagă colecție de miniaturi sau ca un uriaș folder. Această caracteristică vă va fi de ajutor pentru căutarea în dosare mari. Am gasit comenzi pentru înclinarea imaginilor, zoom și redenumirea fotografiilor pentru a fi simplu de utilizat, similare cu multe alte programe de profil.

Opțiunile pentru slideshow sunt remarcabile, greu de găsit la alte programe. WildBit Viewer are caracteristica slideshow integrată, ce afișează imaginile intr-o expunere de diapozitive și include 176 de efecte. În plus, imprimă imaginile și interacționează cu scannerul/imprimanta, putând copia, decupa sau lipi în timp real. Deasemenea, programul oferă un editor de imagine simplu impreună cu multe facilităși adăugate, ce ne vor salva de a utiliza un alt program specializat pentru a aplica filtre sau adăuga text la o imagine. 

Related Posts

Descarca gratuit WildBit Viewer-Mai mult decat un simplu editor de imagini
4/ 5
Oleh