miercuri, 3 februarie 2016

Personal Software Inspector-Detecteaza si va anunta ce programe nu se actualizeaza automat

Personal Software Inspector este o aplicație de securitate gratuită, care identifică vulnerabilități în aplicațiile instalate pe PC-ul dvs. Programele vulnerabile pot lăsa PC-ul deschis la atacuri, față de care soluția dvs antivirus să nu fie eficientă. Mai simplu spus, scanează programele instalate în  sistemul dumneavoastră și identifică aplicațiile care au nevoie de actualizări de securitate, pentru a proteja PC-ul împotriva infractorilor cibernetici.

Dimensiune fișier: 3,82MB
Licență: freeware
Screenshot:
Personal Software Inspector-Detecteaza si va anunta ce programe nu se actualiza automat

Personal Software Inspector este un scaner de securitate care identifică programele care sunt nesigure și au nevoie de actualizări. Sofware-ul automatizeaza actualizarea majorității acestor programe, ceea ce va face mult mai simplu să menții un PC sigur. Acesta detectează automat programele nesigure, descarcă patch-uri necesare și le instalează în consecință, fără intervenția utilizatorului în continuare.

Personal Software Inspector detectează și vă anunță care programe nu pot fi actualizate în mod automat și vă oferă instrucțiuni detaliate pentru actualizarea programului atunci când sunt disponibile actualizări. În cele mai multe cazuri, pur și simplu trebuie să faceți clic pe pictograma corespunzătoare din fereastra Results și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala cele mai recente patch-uri.

Related Posts

Personal Software Inspector-Detecteaza si va anunta ce programe nu se actualizeaza automat
4/ 5
Oleh