miercuri, 27 ianuarie 2016

ShareByLink-Cu un simplu click distribui orice fisier

Sunt sigur că toate persoanele care folosesc internetul si e-mailul des, au avut nevoie să distribuie sau să transmită fișiere mari către alte persoane. Unele dintre aceste fișiere sunt atât de mari încât nu pot fi trimise ca atașamente de e-mail. Serviciile alternative la e-mail necesită, de obicei, să creați un cont și de cele mai multe ori, beneficiarul trebuie să aibă un cont cu același serviciu. Din fericire, ShareByLink vă oferă o modalitate ușoară de a partaja si distribui fișiere online.

Dimensiune fișier: 13,72MB
Licență: freeware
Screenshots:
ShareByLink-Cu un simplu click distribui orice fisier

ShareByLink

Cum utilizăm ShareByLink
Programul prezintă o interfață și o grafică simplă ce ne permite să încărcăm fișiere cu ușurință și să primim legăturile lor de download  în câteva secunde. Vom realiza aceste sarcini în doi pași simpli.Adăugăm fișierele pe care vrem să le distribuim folosind functia drag and drop, precum și numele lor în fereastra aplicației.

Următorul pas implică clic pe butonul "Upload & Make Link".Programul va afișa apoi un fereastră pop-up care arată progresul procesului de încărcare și afișarea link-ul de download, care a fost copiat în mod automat în clipboard. Fereastra ne arată, deasemenea, că legăturile vor fi disponibile pentru 30 de zile, timp mult mai mare decât durata de altor servicii.

Putem distribui link-urile chiar înainte ca procesul de încărcare să fie complet, deoarece software-ul  transmite fluxul de fișiere direct din calculatorul nostru. Tehnologia ne permite astfel să partajăm fișiere mari fără să așteptăm procesul de încărcare pentru a-l finaliza, foarte important atunci când vrem să distribuim un fișier rapid.Pe colțul din dreapta jos al ferestrei aplicației există un link marcat "Setări Expert", ce vă deschide fereastra de setări unde se pot face câteva configurații. 


Editorul Setări afișează două taburi numite "host" și "configurare".Tabul "host" afișează adresa URL unde dosarele au fost găzduite online. Utilizatorii cu abilități tehnice relevante pot personaliza software-ul pentru a folosi propriile servere pentru partajarea fișierelor. Tabul "configuration" permite să specificați numele companiei noastre, precum și numele de utilizator și parola, care au fost opționale.

Concluzie
 ShareByLink este un program intuitiv, care vă oferă posibilitatea de a partaja fișiere mari rapid, în timp ce ele sunt încă în streaming de pe computer. Software-ul oferă și copia unui link de download în Clipboard în timp ce un fișier încă se încărca. Nici tu, nici destinatarul nu are nevoie de un cont, dar ai nevoie de un nume de utilizator și o parolă, dacă utilizați un script personalizat.

Descarcă ShareByLink.

Related Posts

ShareByLink-Cu un simplu click distribui orice fisier
4/ 5
Oleh