marți, 23 august 2016

Franz, o singura aplicatie pentru 23 servicii de chat

Daca folositi diferite aplicatii de chat sau messenger pentru a fi in contact permanent cu prietenii, colegii, cum ar fi Facebook Messenger, WhatsApp, Steam, Skype etc stii foarte bine cat de greu este sa comuti intre fiecare aplicatie pentru a nu pierde legatura cu cei cu care vrei sa fii in contact. M-am gandit ca este bine sa stiti ca Franz este un program care reuneste 23 de servicii de chat sau messenger ce va poate ajuta sa tineti evidenta contactelor intr-o singura aplicatie.

Website autor
Dimensiune fisier: 58.8 MB
OS: Windows, Mac, Linux

Screenshots:
Franz, o singura aplicatie pentru 23 servicii de chat

Franz, o singura aplicatie pentru 23 servicii de chat

Franz, pur si simplu va ofera un tab in browser pentru fiecare serviciu de chat si suporta toate conturile dvs create in aceste aplicatii. Astfel, va puteti face usor ordine in contacte. Franz nu vede nimic din ce mesaje trimiteti si lucreaza la fel ca orice web browser.

Se instaleaza usor, iar dupa deschidere veti observa o interfata intuitiva. Vi se va solicita apoi sa introduceti userul si parola pentru fiecare serviciu de chat pe care doriti sa-l activati. Puteti sa adaugati noi servicii de mesagerie care va avea propria fila si va fi afisat in partea de sus a browserului. Aplicatia este in continua dezvoltare si este posibil ca noi servicii de mesagerie sau chat sa fie adaugate in timp.

Descarca aplicatia Franz, utilizand linkul autorului. Nu uitati sa selectati sistemul de operare pe care il aveti instalat, Windows, Mac sau Linux.

Related Posts

Franz, o singura aplicatie pentru 23 servicii de chat
4/ 5
Oleh