luni, 26 octombrie 2015

Download Trillian

Trillian este un client de chat complet echipat, cu posibilitatea de personalizare care acceptă AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, IRC, Facebook, Google Talk, Skype etc. Acesta oferă capabilități multiple, sprijinind în același timp caracteristicile standard, cum ar fi chat-ul audio, transferuri de fisiere, chat de grup, camere de chat, icoane buddy, mai multe conexiuni simultane la aceeași rețea, conexiune directă (AIM), suport proxy, mesaje criptate (AIM / ICQ), suport SMS-uri și setări de confidențialitate.
Site autor: Cerulean Studios
Dimensiune fisier: 14.92MB;
Freeware;
Screenshot:
trillian
Mi-a placut ca nu iti schimba pagina de pornire in browser si nu instaleaza alte softuri nedorite sau pop-up-uri si spyware, Trillian oferă funcționalitati unice, cum ar fi:

   
-istoric mesaje;
   
-disponibil in multe limbi;
    -
mesagerie file,
   
-modificări ale statusului;
   
-instant Lookup (integrare automată Wikipedia);
   
-alerte de contact;
   -
un sistem de automatizare avansat;
   
-sute de emoticoane;
   
-emotisounds;
   -e
xtensii shell pentru transferuri de fișiere, etc.

Trillian este cunoscut ca unul din cele mai bune programe de chat de pe net si instaland acest program nu trebuie sa iti mai faci nicio grija referitoarele la ce aplicatii de chat au prietenii tai. Pur si simplu  te poti conecta in orice client de chat. Aveti grija atunci cand deschideti Trillian sa va conectati pe toate contrile de chat pe care le aveti si pe care doriti sa va conectati.

Descarca Trillian utilizand linkul autorului

Related Posts

Download Trillian
4/ 5
Oleh