vineri, 8 ianuarie 2016

Download Panda USB Vaccine


Panda USB Vaccine este un utilitar gratuit oferit de Panda Security Research, care ajută la prevenirea infecțiilor cauzate de malware.  Panda USB Vaccine poate dezactiva caracteristica AutoRun din sistemul tău de operare Windows, sau doar dintr-un anume USB drive. Odată lansată aplicația, utilizatorul poate alege două tipuri de vaccinuri: a calculatorului, sau a unei unități USB.
 Website autor
Dimensiune fișier: 829KB
Licență: freeware
Screenshot:
Download Panda USB Vaccine
Ce poate face rău caracteristica autorun a windowsului? Ea te ajută să instalezi mai usor orice aplicație, dar poate fi si „exploatată” de diverși viruși tip malware precum Conflicker worm, care folosește caracteristica pentru a se răspândi.

USB Vaccine permite utilizatorilor să-și vaccineze PC-urile în scopul de a dezactiva funcția autorun complet, astfel încât nici un program de la orice / CD / USB DVD (indiferent dacă acestea au fost vaccinate anterior sau nu) să nu o poată folosi. Cu Panda USB Vaccine este foarte simplu să dezactivezi complet funcția autorun pe un PC Windows.

Panda USB Vaccine poate fi folosit pe stick-uri USB pentru a dezactiva dosarul său autorun.inf, prevenind astfel ca infecțiile malware să se răspândească automat. Atunci când se aplică pe o unitate USB, vaccinul blochează permanent AUTORUN.INF, împiedicând-o de a fi citită, creată, ștearsă sau modificată. Odată aplicat, dezactivează efectiv Windows-ul să execute în mod automat orice fișier malware care ar putea fi stocat în unitatea USB. Unitatea poate fi folosită în mod obișnuit de fișiere (chiar malware) să fie copiate la / de pe ea, dar ele vor fi în imposibilitatea de a se deschide în mod automat. Panda USB Vaccine în prezent funcționează doar pe FAT & FAT32 drive-uri USB. De asemenea, rețineți că drive-urile USB care au fost vaccinate nu poate fi inversate decât prin formatare.
Download Panda USB Vaccine.

Related Posts

Download Panda USB Vaccine
4/ 5
Oleh