duminică, 3 ianuarie 2016

Descarca SRWare Iron-web browser rapid ce îți respectă confidențialitatea

Deși multor utilizatori le place browserul Google Chrome datorită designului său elegant și redarea rapidă a siteurilor web, la fel de mulți sunt preocupați de politica de confidențialitate. Browserul transmite datele utilizatorului la Google ca o modalitate de îmbunătățire a experienței de căutare. În afară de acest aspect, browserul foloseste mai multe procese pentru a rula diferite plug-inuri și file, care necesită resurse de memorie semnificative. SRWare Iron are multe dintre caracteristicile browserului Google Chrome, dar nu ține evidența utilizatorilor cu modelele de navigare web.
Licență: freeware
Dimensiune fișier: 43.09MB
OS:Windows XP/Vista/7/8/10 (32-Bit/64-Bit)
Screenshot:
SRWare Iron

Unele din caracteristicile pe care le are Google Chrome, dar SRWare Iron nu le include, sunt:
     Instalare număr de identificare care este generat automat în timpul instalării și trimis la companie la prima utilizare.
     Sugestii oferite în câmpul de adresă.
     Pagini de eroare alternative.
     Raportarea erorilor.
     RLZ-Tracking.
     URL tracker.
     Google Updater.

Utilizarea browserului SRWare Iron 
Dacă ați folosit vreodată Google Chrome, atunci poți spune că esti deja familiarizat cu interfață de utilizator SRWare Iron, deoarece există multe similitudini între ele. Acestea includ parole, marcaje, istoricul de navigare si task mangers care dau utilizatorilor o experiență de navigare foarte bună. Putem permit, deasemenea, protecție malware și phishing pentru o mai bună securitate.Puteți personaliza browserul, în funcție de preferințele dumneavoastră și puteți crea chiar mai multe profiluri de utilizator, fiecare cu propriile sale setări unice.Deși SRWare Iron nu urmărește modele utilizatorilor de navigare, acesta include o caracteristică de sincronizare folosind un cont Google pentru a încărca setările preferate pentru Internet și a le putea accesa, indiferent de locația dumneavoastră.

Browserul SRWare Iron este o clonă a Google Chrome bazat pe Chromium-source și oferă aceleași caracteristici ca și Chrome, fără punctele critice care se referă la confidențialitatea  utilizatorilor. 
Descarcă SRWare Iron

Related Posts

Descarca SRWare Iron-web browser rapid ce îți respectă confidențialitatea
4/ 5
Oleh