joi, 31 decembrie 2015

Download Stremio 3.4.1-Player Video

Dacă dorești un program cu care poți viziona canale TV, filme și alte clipuri video, atunci Stremio este software-ul de care ai nevoie. După cum indică și numele, playerul îți oferă posibilitatea de a viziona filme HD online, fără a fi nevoie să le descarci. Acest lucru este deosebit de util dacă nu ai spațiu pe disc suficient pentru stocarea fișierelor cu filme de mari dimensiuni.

Website autor
Licență freeware.
Dimensiune fișier: 68,42MB.
OS: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac, Linux.
Screensot:
Download Stremio 3.4.1-Player si Editor Video

 Cum utilizăm Stremio?
Te poți înregistra pentru a folosi playerul, conectându-vă cu contul de Facebook sau ca un oaspete. Pe partea de sus a interfeței grafice de utilizator sunt mai multe taburi numite Discover, Library, Calendar și Board. Tabul Board nu va afișa nimic pentru noi. Tabul Discover ne permite să găsim filmele de care suntem interesați, în timp ce tabul Library va afișa filmele pe care le-am adaugat la biblioteca noastră.
 
Diferite categorii de filme vor fi listate în partea stângă a ferestrei programului și făcând clic pe o categorie se va afișa clipul video în panoul central. Detalii despre filmul selectat vă apare pe panoul din dreapta. Pe colțul din dreapta jos al ferestrei este un buton care ne permite să vedem filmul.


Avem opțiunea de a viziona filme HD sau SD. Cu toate acestea, nu toate filmele pe care le-am vizionat cu Stremio au avut ambele opțiuni. Filmele le vizualizăm cînd selectăm opțiunea dorită și putem opri redarea acestora pentru a relua mai târziu de unde am rămas. Opțiunea de reluare este ideală atunci cand avem alte probleme.


Cu aceasta aplicație putem viziona filme, seriale TV etc, dar avem și opțiunea de a viziona canale populare pe YouTube, în plus față de canalele din alte surse. În plus față de afișarea grafică de înaltă calitate, sunetul audio a fost grozav atunci când am folosit Stremio ca player audio conectat la calculator și am utilizat un sistem de boxe bun. Putem trece cu ușurință in full screen cu dublu-clic pe fereastra de redare. Un alt clic dublu ne aduce înapoi în windows mode.


Concluzie 

Cu Stremio vizualizăm fluxuri video de înaltă calitate, cu buffer minim, Îl putem folosi pentru a viziona filme HD și chiar seriale TV. Cu toate acestea, putem constata că unele seriale nu au fost încă încărcate în baza de date Stremio. După ce am testat platforma pentru câteva zile, vă pot asigura că aceasta continuă să adăuge frecvent conținut la baza lor de date.
Download Stremio.

Related Posts

Download Stremio 3.4.1-Player Video
4/ 5
Oleh