miercuri, 11 noiembrie 2015

Download SpyDetect Free

Internetul a făcut ca totul sa fie usor pentru toată lumea. A simplificat viața tuturor, avand la indemana aproape tot ce doresc utilizatorii. Însa in același timp, internetul a facut viata usoara si pentru cei care desfășoara activități nedorite. Cel mai des intalnita este situatia în care hackerii ajung de la distanță sa aiba acces la calculatoare folosind un software special și astfel pot monitoriza tot ce este introdus prin intermediul tastaturii, o practică care este cunoscut sub numele de keylogging. Keyloggers înregistreaza tot ce este tastat pe tastatura, inclusiv nume de utilizator și parole. SpyDetect Free este conceput special pentru a detecta programele și procesele care monitorizează aceste activități fără permisiunea proprietarilor.

Cum se utilizeaza SpyDetect Free

SpyDetect Free este o aplicație simpla, intuitiva și portabila care ruleaza pe 32 de biți și pe 64 de biți. Trebuie doar sa descărcati versiunea adecvată pentru sistemul tau.

Website autor
Licenta: freeware
OS: Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10 (32-Bit/64-Bit)

Odată ce am instalat aplicatia și am lansat-o, se va deschide o interfata grafica simpla cu opțiuni minime. Fereastra aplicației va afișa un buton proeminent  "Check Now" pe partea de sus a interfeței.
Screenshot:
SpyDetect Free
Acesta efectueaza două funcții conexe: prima funcție verifica dacă calculatorul e spionat, în timp ce cealaltă stabileste dacă cineva ne monitorizeaza. E bine de reținut că uneori monitorizarea pc-ului poate fi necesară, în special la job, dar nu poate fi justificată activitatea de "spionaj".

Deoarece cele mai multe procese precum inregistrarea a cuvintelor introduse prin  tastare (username, parole, coduri, conturi bancare etc) folosesc "cârlige", SpyDetect Free detectează orice "cârlig" instalat. Aceste procese pot înregistra informații sensibile, cum ar fi detaliile bancare, etc. Cu toate acestea nu înseamnă neapărat ca prezența acestor "cârlige" înseamnă în mod automat sunteți spionat pe. De exemplu, unele procese pot numara pur și simplu cât de des utilizatorii apăsați tastele. Totuși, este bine să știti ce ar putea să se întâmple.
 
SpyDetect Free, de asemenea, ne ajuta sa determinam dacă sistemul nostru a fost monitorizat, analizeaza computerul privind programele de monitorizare efectuate. Afiseaza tipurile de activități detectate si posibilitatea de monitorizare.Retineti ca monitorizarea se ocupă numai cu anumite practici, cum ar fi website-urile vizitate și aplicațiile instalate, dar nu intrarile de la tastatura. Inseamnă ca monitorizarea nu implică capturarea de informații cu caracter personal.Am putea obține mai multe informații făcând clic pe butonul "Details" situat pe colțul din stânga jos a ferestrei aplicației.In concluzieÎn timp ce monitorizarea activitatii este o practica des folosita la locul de muncă, nimic nu justifică spionarea activitatii cuiva, fie ca este angajat, soț, etc. SpyDetect Free vă va ajuta să determinati ce se întâmplă în spatele "scenei" computerului pe care îl utilizați. Software-ul detectează atât activități de monitorizare cat și de spionaj.
Descarcati SpyDetect Free utilizand linkul autorului pt 32 biti si 64 biti.

Related Posts

Download SpyDetect Free
4/ 5
Oleh