marți, 8 decembrie 2015

Download CheatBook-enciclopedie de parole pentru jocuri

 Descarca gratuit CheatBook, o mare enciclopedie de cheaturi pentru jocuri.
Licenta: freeware
Dimensiune fisier: 4.89MB
Screenshot:
CheatBook cheats game

Cei carora le place sa se joace pe computer stiu la ce ma refer acum. Există momente în timpul jocului cand nu poti trece mai departe de anumite nivele, mai ales la cele noi aparute. Jocul este incitant si te oftici pentru ca esti blocat si nu poti merge mai departe. Sunt unii jucatori care nu vor in ruptul capului sa treaca peste diferite etape ale joculului folosind cheaturi sau parole. Insa, uneori un mic ajutor nu strica! Daca esti jucator pasionat si doresti arme suplimentare, sau viata mai lunga in joc, armura, masini, etc pentru a supravietui mai bine in joc atunci CheatBook iti va fi de folos cu siguranta.
CheatBook este resursa de parole, cheaturi si diverse coduri pentru jocuri!

CheatBook-DataBase 2015 este o baza de date solida ce contine informatii, trucuri, sfaturi  (pentru PC, walkthroughs, Playstation, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Sega, Nintendo 64, Nintendo DS, DVD, Game Boy Advance, Gameboy Color , N-Gage, Nintendo DS, Xbox, Xbox 360, Xbox One, iPhone, GameCube, Dreamcast, Super Nintendo, Wii, Wii U, Sony PSP). Daca esti un gamer pasionat și doresti câteva arme suplimentare sau sa reusesti sa supraviețuiesti până la nivelul următor, această bază de date este salvarea ta. Acopera mai mult de 22.500 cheaturi pentru jocuri, pentru toate genurile și se concentrează pe cele recente. Jocurile sunt enumerate în ordine alfabetică, în fereastra din stânga. Când faci clic pe un nume de joc, codurile sunt afișate într-o fereastră cu butoane convenabile care iti permit sa selectezi ce anume vrei sa imprimi sau sa salvezi modificările pe care le-ai făcut.  
 Data lansării: 4 ianuarie 2015. Cheatbook baza de date 2015 este freeware pentru Win95 / 98/2000 / NT / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8.

Descarca gratuit CheatBook folosind acest link.

Related Posts

Download CheatBook-enciclopedie de parole pentru jocuri
4/ 5
Oleh