vineri, 4 decembrie 2015

Download ShutUp10 pentru ati personaliza setarile in Windows 10.

ShutUp10 este un instrument gratuit care vă permite să configurați setările de securitate cat si cele de confidentialitate în Windows 10.
 Website autor
Licenta: freeware
Dimensiune fisier: 198.4KB

Microsoft a proiectat Windows 10 într-un mod care oferă utilizatorilor o experiență personalizată în funcție de datele personale ale fiecaruia. Sistemul de operare dorește sa ofere utilizatorilor o experiență fără griji si fara să confirme multe setari de securitate, cum ar fi aplicații și servicii de acces la diferite tipuri de informații, precum înregistrările in agendă, locație, tastatură și date de acces WLAN. Din păcate, aceste combinații duc la colectarea multor informații iar cei mai mulți utilizatori nu sunt de acord cu asta.
Screenshot:

Download ShutUp10 pentru ati personaliza setarile in Windows 10
Din fericire, aveți posibilitatea cu ShutUp10 să controlati ceea ce doriți ca Windows 10 sa poata colecta și distribui. ShutUp10 este o aplicatie portabila, dezvoltata de O & O Software, ce simplifică procesul de configurare a vieții private și a altor setări de securitate în Windows 10.
 
Utilizarea ShutUp10
ShutUp10 este o aplicație simpla, care nu are nevoie de instalare. Trebuie doar sa-l salvați unde doriti si sa-l lansa-ti direct. Rețineți insa, că software-ul este compatibil doar cu Windows 10 și este nevoie de Microsoft .NET Framework. De asemenea, trebuie să-l rulați cu privilegii de administrator.

Dupa lansarea softului se va releva o interfață grafică simpla, afișand aproximativ 50 de elemente, iar utilizatorul poate opri sau inchide setarile dupa cum doreste. Opțiunile sunt grupate în diferite categorii, inclusiv de securitate, servicii de localizare, comportamentul utilizatorului și  actualizare Windows.

Programul oferă posibilitatea de a crea un sistem restore point, care este recomandat înainte de a face orice modificare prealabila. Deasemenea, vă permite să anulați modificările și a reveni sistemul la setările din fabrică.

Puteți aplica practic toate setările recomandate, setările limitate recomandate sau toate setările. Prima opțiune dezactivează cele mai mari riscuri de securitate cu un singur clic pe buton, inclusiv caracteristici de telemetrie, SmartScreen și actualizarile peer-to-peer.Adoua și a treia opțiune, vă permit să ajustati setări individuale și transformati totul off.

Opțiunile prezentate nu oferă prea multe informații și este posibil să nu fi sigur ce face o anumita opțiune. Cu toate acestea, facand clic pe o opțiune vi se va dezvalui mai multe detalii despre ea.

Dacă nu înțelegeți ce face "Disable password reveal button" faceți clic pe afișează mai multe informații, click pe simbolul "ochi" si pentru câteva secunde vi se va afisa parolele, putand sa verificati corectitudinea lor. Dacă nu doriți să aveti acest risc, ca cineva sa se uite la monitorul dvs dintr-o poziție avantajoasă si sa vada astfel de informatii, puteți dezactiva funcția.

ShutUp10 aplică modificările pe care le face imediat, fără a fi necesar să reporniți computerul.

Concluzie

ShutUp10 face mai simplu, pentru oamenii fara cunostinte IT, procesul de ati personaliza setările de confidențialitate și cele de securitate pe Windows 10. Puteți să-l utilizați cu încredere, pentru că vă permite să creați un punct de restaurare și de a reseta sistemul la configurația originală.

Descarcati ShutUp10 utilizand linkul autorului.

Related Posts

Download ShutUp10 pentru ati personaliza setarile in Windows 10.
4/ 5
Oleh