miercuri, 9 decembrie 2015

Download SyncPics-sorteaza imaginile surprinse cu camerele digitale

SyncPics este o aplicatie intuitiva, facand foarte simpla operatia de sortare si aranjare a imaginilor surprinse cu diferite device-uri digitale. Uneori este necesar sa folosim mai multe tipuri de camere digitale pentru o mai buna experienta de capturare a imaginilor. Utilizarea mai multor device-uri de capturare a fotografiilor poate fi o provocare legata de sincronizarea imaginilor din diferite camere si aranjarea lor intr-o ordine cronologica. Sigur ca poti sa le aranajezi manual, in functie de momentul capturarii, dar acest proces are doua incoveniente majore si anume: necesita multa migala si rabdare, iar camerele poate au fost setate cu alt fus orar. 
Website autor
Licenta: freeware
Dimensiune fisier: 0.99MB
Screenshot:
Download SyncPics-sorteaza imaginile surprinse cu camerele digitale


Din fericire, SyncPics va veni in ajutorul tau, facand foarte usor acest proces de sortare, sincronizare si ordonare a imaginilor. Plasezi imaginile surprinse cu diferite camere in acelasi folder. Pentru a schimba imaginile capturate de primul aparat de fotografiat, trebuie doar să trageți o imagine luată de un aparat de fotografiat și sa o fixați aproape de una similară luată de o altă cameră. Aplicatia SyncPics va face restul după ce ai dat clic pe butonul "Save".
 
Când lansați SyncPics, se va deschide o fereastră mică care afișează imagini în format miniatură pe partea dreapta și detalii ale camerei in stânga. Se deschide folderul Imagini în mod implicit, dar poti alege orice folder doresti. Acesta va fi folderul care se va deschide în mod automat data viitoare. SyncPics listează in colțul din stânga jos a interfeței cu utilizatorul, numărul total de imagini încărcate.

Descarca SynPics folosind linkul autorului.

Related Posts

Download SyncPics-sorteaza imaginile surprinse cu camerele digitale
4/ 5
Oleh