luni, 28 septembrie 2015

Download TeamSpeak

Download TeamSpeakTeamSpeak Client este un software gratuit si foarte popular de comunicare, care oferă chat audio de înaltă calitate prin internet, pentru utilizatorii care sunt interesați nu numai de 1 la 1 chat, dar si de discutii de grup, care pot avea zeci și uneori sute de participanți. Funcționalitatea de bază a TeamSpeak este în conexiunea dintre PC-ul clientilor și servere internet dedicate, care servesc ca puncte de transfer pentru toate fluxurile audio.

 Această structură centralizată oferă un sunet de calitate mare, fata de alte soluții care folosesc conexiuni peer-to-peer. Interfata de client TeamSpeak este bine organizata si permite utilizatorilor sa acceseze ușor zona serverelor și listeaza toate camerele de chat prezente pe server. Utilizatorii pot intra pur și simplu in orice cameră de chat cu double click pe mouse avand opțiuni de personalizare (microfon activ/mut, setari microfon și boxe, etc). TeamSpeak este des utilizat de de gameri in timpul sesiunilor multiplayer.

Cu TeamSpeak poti vorbi cu sute și mii de utilizatori simultan, permițându-vă să-l utilizați pentru teleconferințe pe scară largă în situații profesionale și personale (cum ar fi jocuri video sau cu prietenii și familie). TeamSpeak este absolut gratuit, și vă ofera libertate incredibilă și putere în lumea de voice chat online. TeamSpeak consuma de 10 ori mai putine resurse decat alte programe de chat fiind axat pe calitatea vocei.

Screenshot:
TeamSpeak
Author / Product: TeamSpeak Systems GmbH-freeware.

Pe serverul de TeamSpeak, ai următoarele facilităţii:
- poţi da pe mute să nu mai poţi vorbi sau să nu mai auzi nimic din ceea ce se aude pe Channel, îţi poţi întocmi o listă de prieteni ca pe server, le poţi lăsa mesaje, ei find online sau offline, te poţi muta pe un Channel pe altul, dacă ai un Channel Privat, poţi da afară persoane nedorite, iţi poţi chema prietenii după tine. s.a.s.m.d.
-se pot ţine sedinţe / war-uri / trade-uri / discuţii cu diferiţi playeri, de ce să stai să îl adaugi pe Gigel în conferinţă când el poate intra singur cu o singură apăsare de buton ?
 - o dată ce intri pe serverul comunităţi de TeamSpeak, vei primi Acces/Grad , pe care îl ai pe Forum/Server R PG1/2.

Download TeamSpeak folosind  linkul autorului.

Related Posts

Download TeamSpeak
4/ 5
Oleh