marți, 29 septembrie 2015

Download LicenseCrawler-soft ce iti descopera product key-ul pentru Windows si serialele aplicatiilor din PC

Dacă doriți să reinstalati sistemul de operare pe computer e necesar să aveți licențele și seriile la îndemână pentru toate programele software pe care le-ați achiziționat, cum ar fi serialul de la Windows sau de la aplicatii, cum ar fi Nero, Office, VMWare etc.

În loc de a căuta serialele în email-uri, manuale, coperti de cd-uri, ai putea folosi o altă abordare.  LicenseCrawler este o aplicație puternica care scanează Windows Registry pentru cheile de produs Windows și ale altor numere de serie sau licențe.

Screenshot:
LicenseCrawler
LicenseCrawler poate descoperi chei de produs precum si alte numere de serie sau licențe foarte repede și merge pe toate versiunile de sistem de operare Windows.  Este o aplicație portabila, gratuita pentru uz privat, non-comercial, care poate fi rulata din orice locație și este perfectă pentru un stick USB. Gasirea cheilor de serie și de licență este de multe ori o procedura frustranta. Cu  LicenseCrawler le gasesti pe toate fara efort si daca lucrezi pentru o firma, nici macar nu mai interactionezi cu clientul pentru a-i cere serialele de instalare softuri. 

Descarca  LicenseCrawler apasand pe link.

Related Posts

Download LicenseCrawler-soft ce iti descopera product key-ul pentru Windows si serialele aplicatiilor din PC
4/ 5
Oleh