joi, 24 septembrie 2015

Download Hotspot Shield

Cu peste 300 de milioane de descărcări, Hotspot Shield este una din aplicatiile cele mai populare de Virtual Private Network (VPN) din lume, care vă permite sa deblocati accesul unor site-uri și servicii on-line, va securizeaza sesiunea de navigare, vă protejează de hackeri și WI-FI snoopers din rețelele WiFi publice, te face anonim și nedetectabil pe web, detectează și blochează site-uri infectate.
Tehnologia VPN vă permite să trimiteți date criptate prin rețele necriptate. În afară ca va ofera o navigare pe internet privata și sigura, Hotspot Shield VPN oferă multe alte beneficii importante. Comparativ cu un proxy web, VPN oferă mult mai riguros securitate și confidențialitate on-line.


Hotspot Shield
Hotspot Shield VPN este unul din softurile VPN de mare încredere din lume, cu peste 300 de milioane de descărcări. Acesta este disponibil pentru dispozitivele Mac, Windows, iPhone / iPad si Android. Obțineți protecția malware, interne sigur si privat, blocati site-uri nedorite.
Hotspot Shield

Beneficiile Hotspot Shield VPN:


-Deblocheaza site-uri supuse cenzurii in anumite tari: YouTube, Facebook, Twitter sau site-uri blocate la școală, bibliotecă, sau de la birou. Puteți trece de filtrele și firewall stabilite de administratorul de rețea pentru a avea acces la conținutul dvs. favorit.

-Anonim surfing - Din cauza preocupărilor legate de confidențialitate și securitate, poate doriți să navigati pe Internet anonim. Hotspot Shield VPN gratuit creează un tunel criptat între computerul dvs. și serverele pentru a vă desfășura activitățile online (vizitați site-urile web pe care doriți, face tranzactii online, descărca fișiere) anonim, fără a fi urmărit și spionat.

-Ascunde adresa dvs. de IP - Internet este infestat cu spam, snoopers și hackeri. Ei monitorizează în tăcere activitățile online și pot fura datele sensibile ca informații de pe cardul de credit și parole atunci cand te aștepți mai puțin. Dacă vă conectați cu Hotspot Shield activat, veți obține o nouă adresă IP din SUA pentru a masca adresa IP reală și vei naviga pe internet anonim.-Navigare privată și securizată - VPN oferă un nivel sporit de securitate on-line. Ori de câte ori vă conectați la Internet prin Hotspot Shield VPN, datele, inclusiv parolele, tranzacții financiare și mesajele instant, sunt asigurate și criptate. În plus, informațiile personale sunt ascunse de spioni web.-Securitate Wi-Fi - Dacă navigati pe internet conectat la un hotspot Wi-Fi public, oricine de pe acea rețea poate monitoriza și spiona activitățile tale de pe web.
-Protecția Malware - Hotspot Shield VPN vă va alerta dacă vizitați site-uri care sunt cunoscute ca pot conține malware și apoi va bloca site-ul respectiv. Acesta detectează și blochează mai mult de 3,5 milioane de malware, phishing și spam-uri ce pot sa va infesteze pc-ul.

In concluzie Hotspot Shield este un program must-have ce nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de softuri. Descarca Hotspot Shield folosind linkul autorului.

Related Posts

Download Hotspot Shield
4/ 5
Oleh