miercuri, 23 septembrie 2015

Download LastPass-manager de parole

Daca vrei sa ai o casuta postala electronica sigura, un prim pas este sa ii setezi o parola complicata care sa cuprinda diferite caractere speciale, litere sau cifre. Insa o parola complicata este foarte usor de uitat. Ca sa te simti in siguranta pe net ai nevoie de un manager de parole puternic. Va prezint astazi LastPass, un manager de parole deosebit, ce merge pe orice sistem de operare, chiar si pe cele mobile.

Cu LastPass nu mai e necesar sa schimbi parolele daca le-ai uitat. Numele tau, ale copiilor , sotiei, anul de nastere, etc nu sunt parole sigure pe net. Cum am mai spus o parola sigura trebuie sa fie compuse din caractere ciudate greu de tinut minte mult timp.
LastPass

LastPass urmareste activitatile tale pe browsere si se ofera singur sa te ajute, sa retina userul si parola. Totodata te ajuta foarte mult cand completezi diferite formulare pe net, venind in intampinarea ta cu datele pe care le-a retinut. Chiar daca reinstalezi sistemul sistemul de operare nu vei avea probleme cu LastPass, el va retine toate parolele introduse, singura parola pe care trebuie sa o retii tu este cea de la LastPass, asa cum ii spune si numele "ultima parola". Setarile sunt usor de realizat, daca aveti probleme postati-le in comentarii.

Descarcati LastPass folosind linkul autorului.

Related Posts

Download LastPass-manager de parole
4/ 5
Oleh