luni, 21 septembrie 2015

Download Comodo Internet Security-protectie completa pentru PC impotriva virusilor si altor atacuri

Comodo Internet Security este aplicație de securitate gratuita care oferă protecție completă împotriva virușilor, troienilor, worms,  buffer overflows, zero-day attacks, spyware și hackeri. Construit pe o baza solida Comodo Internet Security combină puternic protecția antivirus cu un intreg pachet de securitate precum filtrare firewall, protectia impotriva intrusilor, control și aplicare anti-spyware într-o singura unealta extrem de puternica.
Screenshot web:
Comodo Internet Security
Cea mai recentă versiune vine cu un salt major în materie de securitate si usurinta in utilizare avand aditional cloud based virus-scanning și analiza comportamentului fișierelor nerecunoscute - face CSI imbatabil la detectarea zero-day attacks. Sub setările implicite, fișierele necunoscute și nesigure sunt scanate automat de cloud-based virus, apoi, in timp ce fisierul este supus analizei comportamentului pe serverul cloud, acesta este rulat într-o sandbox, astfel încât să nu poată modifica sau afecta datele dumneavoastră in sistemul  "real". Pune pur și simplu, această metodă va proteja PC-ul si doar aplicațiile de încredere sunt permise să ruleze pe calculator. 
 
Comodo Internet Security oferă, de asemenea o interfață grafică prietenoasă; opțiuni de configurare ușor de înțeles și alerte informative bazate pe detectarea zonelor de încredere, etc. Comodo Internet Security oferă protecție de clasa enterprise si poate fi folosit ca din cutie - astfel încât chiar și cei mai neexperimentati nu vor trebui să se ocupe cu probleme de configurare complexe după instalare. Comodo Internet Security este disponibil în mai multe limbi și este gratuit pe viață.

Download Comodo Internet Security folosind linkul autorului: https://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php

Related Posts

Download Comodo Internet Security-protectie completa pentru PC impotriva virusilor si altor atacuri
4/ 5
Oleh