miercuri, 21 octombrie 2015

Download SkypeContactsView

SkypeContactsView este o aplicatie simpla care afișează lista de contactelor Skype, stocate în baza de date din Skype.
Pentru fiecare contact, sunt afisate unul sau mai multe dintre: numele din Skype, numele complet, nume afișat, sex, ID, data nasterii, profil, ultima data online, telefon, e-mailuri, și mai mult ...
SkypeContactsView de asemenea, vă permite exportați lista de contacte în  format text / delimitat de tabulatori / delimitat prin virgule fișier / XML / HTML, sau să le copiați în clipboard și apoi sa le lipiți în Excel sau alte aplicații de calcul tabelar.
 Screenshot:
SkypeContactsView
SkypeContactsView nu are nevoie de un proces de instalare sau dll-uri suplimentare. Pentru a începe să-l utilizezi, pur și simplu rulezi fișierul executabil - SkypeContactsView.exe

După rularea SkypeContactsView, in fereastra principală se va afișa lista tuturor contactelor găsite în profilul tau Skype. Dacă doresti sa vizualizezi contactele dintr-un alt cont Skype, click pe F9 și tastezi contul dorit Skype.
Poti selecta unul sau mai multe contacte în fereastra principală sau sa le selectezi pe toate (Ctrl + A) și apoi sa le exporti in fisier text / delimitat de tabulatori / separate prin virgulă / XML / fișier HTML, utilizand opțiunea "Salvare elemente selectate" (Ctrl + S).
 
Website autor: http://www.nirsoft.net/utils/skype_contacts_view.html 
Dimensiune: 201.2 KB 

Download SkypeContactsView utilizand linkul autorului

Related Posts

Download SkypeContactsView
4/ 5
Oleh