joi, 22 octombrie 2015

Download Phonetracker Location Center 4 Free

Aplicația software Phonetracker Location Center 4 Free vă permite să urmăriți un obiect mobil în timp real. Ai nevoie doar de un laptop cu Windows și o conexiune la internet.
Rapoartele de poziție primite vor fi afișate pe o hartă și stocate într-o bază de date. Rapoartele de poziție pot fi stocate fără limite, restaurate și filtrate în orice moment. O colecție cu rapoarte de poziție poate fi prezentata ca o piesa de pe hartă. O diagramă grafic vă arată "driving time and off-time" pe fiecare zi.
Cu aplicatia Phonetracker Location Center 4 Free poti exporta datele într-un fișier format tip CSV pentru a procesa datele, sau în format KML pentru a urmari in Google Earth (TM).
Screenshot:
Download Phonetracker Location Center 4 Free

Ca dispozitiv de urmărire in timp real, aplicația software Phonetracker Locator PC  rulează pe Windows PC ca un netbook. Aplicatia ia datele NMEA de la un receptor GPS conectat și le trimite într-un interval de 30 de secunde la serveulr Phonetracker prin conexiunea la internet mobil. Din acest punct rapoartele de poziție GPS vor fi transmise anexat catre Phonetracker Location Center 4 Free. Acest serviciu este gratuit.

Website autor aici
Dimensiune fisier: 2,10 MB
Download Phonetracker Location Center 4 Free utilizand acest link.

Related Posts

Download Phonetracker Location Center 4 Free
4/ 5
Oleh