luni, 29 iunie 2015

Cu Sandboxie scapi de inselaciunile de pe net

Te-ai saturat de toti virusii sau inselaciunile de pe net? Stiati ca exista un program care va ofera protectie impotriva acestora si nu este un antivirus? Sandboxie este un soft tampon intre sistemul tau de operare si programele pe care le rulezi, depozitandu-le intr-o zona izolata de pe hard-ul tau numita de el "cutia cu nisip".
Screenshot:

sandboxie

De ce sa folosim Sandboxie?
Toate programele nedorite incearca sa faca schimbari in sistemul tau, schimbari ce servesc scopurilor dorite de creatorul acestora. Sandboxie este un super soft ce iti creaza o zona de siguranta atunci cand testezi programe, aplicatii sau pur si simplu link-uri pe care le banuiesti care ar fi periculoase, daunatoare. Sandboxie va preveni schimbarile ce ar putea fi realizate asupra pc-ului tau, prin izolarea programului, etc (ce ar putea contine virusi) in limitele aplicatiei, in cutia cu nisip, oprindu-le sa iti deterioreze sistemul.

Datorita acestei sigurante pe care ti-o ofera Sandboxie poti testa fara niciun fel de opreliste softurile pe care le consideri nesigure sau le suspectezi ca ar fi daunatoare, fara niciun risc. Toate dosarele create in zona de siguranta, in cutia cu nisip, raman acolo si se sterg cand ea este inchisa. Exista o optiune pe care o poti aplica programelor care ti-au castigat increderea si anume Quick Recovery, putand astfel sa le recuperezi.

Nu uita ca acest soft nu este antivirus, putand sa o folosesti pentru testarea programelor suspecte, avand siguranta ca nu iti vor dauna computerului.

Screenshot:
descarca sandboxie


Descarca Sandboxie 4.20 utilizand acest link.

Related Posts

Cu Sandboxie scapi de inselaciunile de pe net
4/ 5
Oleh