sâmbătă, 23 februarie 2019

ArtMoney SE-Universal Game Cheater

ArtMoney este un editor de memorie. Aplicatia face un joc dificil mai usor de castigat, ajutandu-va sa gasiti adresa unde este localizata cantitatea, cum ar fi o suma de bani, pe care doriti sa o modificati.

Publisher: website
Licenta: freeware
Dimensiune fisier: 2.4MB
OS: Microsoft Windows XP/2003/Vista/2008/7/8/8.1/2012/10
Screnshot:
ArtMoney SE-Universal Game Cheater

ArtMoney SE-Universal Game Cheater
In ciuda titlului sau, ArtMoney, ca va duce cu gandul la bani, aplicatia va permite sa schimbați orice cantitate specificata intr-un joc, fie ca este vorba de colti, gloanțe, sabii sau puncte de sanatate. Programul gasește o adresa hexadecimala bazata pe parametrii de intrare pe care îi stabiliți si tiparește aceste adrese cu valorile lor corespunzatoare. Ca exemplu, daca personajul are 1575 de dolari, ArtMoney cauta și afișeaza toate adresele de memorie care conțin valoarea lui 1575. Desigur, deoarece pot aparea sute de adrese de memorie dupa o cautare simpla, va trebui sa filtrați aceste adrese. 

Important!
Folosirea aplicatiei ArtMoney este total LEGALA, nu este un program de copiere, hack, crack sau de protejare a altor programe. Nu poate fi folosit pentru acțiuni ilegale. ArtMoney este disponibil în două ediții: SE (Special Edition FREEWARE) și PRO (Professional Edition).


Descarca ArtMoney SE. Link-ul va duce pe pagina de download a autorului de unde puteti alege varianta pentru 32 biti sau 64 biti in functie de versiunea dvs a windows-ului pe 32, rspectiv 64 biti.

Related Posts

ArtMoney SE-Universal Game Cheater
4/ 5
Oleh