joi, 16 iunie 2016

Descarca Marble si vei avea un Atlas al Pamantului Virtual de mare calitate

Ai nevoie de un World Atlas foarte bun ? Atunci descarca Marble si vei avea un glob virtual foarte precis. Cu Marble poti afla mai multe despre Pamant. Ce poti face cu aceasta aplicatie? Poti deplasa, mari in jurul locatiei dorite (zoom) sau poti cauta locuri si drumuri. O caracteristica utila a aplicatiei este ca doar cu un simplu clic pe o eticheta ti se va afisa articolul din Wikipedia cu datele dorite.

Website
Licenta: freeware
Dimensiune fisier: 35.05.MB
OS:Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8/10 (32-Bit/64-Bit)

Screenshot:
Descarca Marble si vei avea un Atlas al Pamantului Virtual de mare calitate

Desigur, poti afla distante dintre diferite locatii sau sa privesti cum sunt norii in locul unde te intereseaza. Marble are diferite harti tematice extrem de utile cum ar fi: harti topografice, cu vizualizare din satelit, harta strazilor, pamantul pe timp de noapte cat si o harta cu temperaturi si precipitatii.

Toate hartile pot fi utilizate ca instrument educational la scoala sau pur si simplu pentru ati imbunatati cunostintele. Daca utilizezi Marble pentru educatie scolara, trebuie sa stii ca poti modifica data si ora si poti urmari cum se schimba cerul instelat si zona crepusculara. Marble are de asemenea diferite proiectii. Poti alege intre o harta plana (Flat Map), Mercator sau Globe.

Descarca Marble utilizand acest link. Veti fi ghidati pe site-ul autorului, iar de acolo va veti alege singuri programul in functie de sistemul de operare pe care il aveti instalat (Linux, Windows 32 sau 64 biti, MAC OS X sau Android).

Related Posts

Descarca Marble si vei avea un Atlas al Pamantului Virtual de mare calitate
4/ 5
Oleh