luni, 8 februarie 2016

Descarca SpyShelter Free Anti-keylogger

SpyShelter Free este versiunea free pentru SpyShelter Premium. SpyShelter Free este o aplicație de securitate eficientă și ușor de utilizat, care vă ajută să protejați sistemul impotriva programelor periculoase, cum ar fi keystroke loggers, cunoscute ca fiind folosite pentru a studia interacțiunea dintre om si calculator. SpyShelter monitorizează în mod constant toate zonele vulnerabile din sistemul de operare pentru a se asigura că datele personale sunt protejate de programele tip malware, ce fură informații.

Website autor: https://www.spyshelter.com/spyshelter-free-anti-keylogger/

Dimensiune fișier:  7,44MB
Licență: freeware
Screenshot:
Descarca SpyShelter Free Anti-keylogger
Diversele module integrate în SpyShelter's permit să înțelegem cum lucrează programele malware dar și modul în care acestea încearcă să modifice fișierele de sistem. Aceste module asigură că computerul este protejat de intruziuni ostile, care pot expune informații private. SpyShelter Free este capabil să detecteze și să oprească cele mai sofisticate ”zero day malware”, chiar înainte ca laboratoarele anti-virus să descopere o modalitate de a le detecta și elimina! Zero day malware se referă la ”găurile” din aplicații care nu sunt cunoscute nici de către producătorul acestora. Aceste probleme de securitate sunt exploatate la maxim de hackeri, înainte ca producatorul softului să-l repare. 

Mulțumită designului său unic, SpyShelter Free nu are nevoie de actualizări zilnice de baze de date și este compatibil cu programele anti-virus și alte programe de securitate. Algoritmul rapid și sigur de prelucrare, asigură utilizarea resurselor de sistem foarte eficientă, abia vizibile, ceea ce înseamnă că SpyShelter nu va încetini computerul dumneavoastră. 
Descarcă SpyShelter Free Anti-keylogger folosind acest link: https://www.spyshelter.com/spyshelter-free-thank-you/ 

Related Posts

Descarca SpyShelter Free Anti-keylogger
4/ 5
Oleh