miercuri, 18 noiembrie 2015

Download QupZilla - Web Browser

QupZilla este un browser web simplu si modern care are implementate toate caracteristicile standard ale oricarui browser, precum și alte caracteristici, cum ar fi un manager de certificat SSL, manager de motor de căutare, teme, speed dial, extensii, AdBlock, GreaseMonkey, mouse gestures, access keys navigation, interfață intuitiva și multe altele.

Este o aplicatie cross-platform (Mac, Linux, și mai mult) și în ciuda numelui, programul nu este bazat pe Mozilla Gecko; programul este bazat pe WebKit similar cu Safari și Chrome.

Licenta: GPLv3
Dimensiune fisier: 91MB

Screenshot:
QupZilla

QupZilla este un browser web gratuit pentru Windows, Linux si Mac. Folosește mai puțin RAM, CPU și spațiu de stocare decât browserele web mai populare, functioneaza și pe versiunile mai vechi de Windows, cum ar fi XP și mai multe versiuni de Linux Ubuntu ca, Fedora, Debian, OpenSuse, etc.

Interfață cu utilizatorul este foarte simpla, intuitiva, deoarece are multe caracteristici cum ar fi o bara de adrese, butoane de navigare, marcaje, caseta de căutare și marcajele de apelare rapidă, care se găsesc pe browsere web mai populare pentru PC. De asemenea, are un RSS News Reader și un instrument de import marcaje.

Cum am mai spus, utilizează motorul WebKit Layout site ca Apple Safari, și Google Chrome, astfel încât o mulțime de site-uri web vor arata bine pe QupZilla. Nu are incorporate caracteristici suplimentare, care se gasesc la alte browsere, ce pot încetini PC-ul. Acesta folosește spațiu mic pe monitor, astfel încât QupZilla este un browser web foarte bun pentru monitoare mai mici, laptop-uri, netbook-uri și  pe tabletele cu Windows sau Linux cu ecrane mai mici.

Download QupZilla utilizand linkul autorului. 

Related Posts

Download QupZilla - Web Browser
4/ 5
Oleh