miercuri, 7 octombrie 2015

Download Hola! si poti accesa site-urile blocate in regiunea ta

Ce faci dacă doresti să accesezi un anume site si afli ca că este cenzurat in regiunea ta? Primesti la accesarea lui un mesaj de genul "Acest continut nu este disponibil in tara dvs". Ai accesat site-uri ca Spotify sa asculti muzica, sau Netflix pentru firme si ai primit mesajul de mai sus. Această situație sa stii ca se poate rezolva, nu fi dezamagit. Sunt multe metode de a accesa aceste site-uri blocate pentru tara noastra, VPN (Virtual Private Network), proxy-uri etc. Fiecare dintre ele au problemele lor, cea mai importanta fiind limitarea traficului de net.  
Hola!

Daca doresti un program simplu, care vă oferă multe opțiuni, Hola! este o solutie pentru tine.
Hola!  este o retea virtuala privata VPN, p2p (peer-to-peer). Te intrebi probabil cum te ajuta Hola. Poti accesa un site sau un serviciu blocat in regiunea ta folosindu-te de conexiunea altui utilizator al serviciului
Hola! ce traieste intr-o regiune unde acel site nu este blocat. Banda ta de net nu va fi afectata deoarece Hola! o foloseste inteligent.

Software-ul se integrează în browser Web populare cum ar fi Mozilla Firefox și Google Chrome, si este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac, Linux și Android. Hola! face in mod automat conexiunile necesare si extensia din browser iti permite sa realizezi noi rute de conexiune. Cand accesam un site restricționat, serviciul ne ofera o listă cu VPN-uri ce le putem folosi pentru a-l accesa dintr-o țară sau regiune diferită.

Daca mai cunoasteti si alte servicii asemanatoare postati-le in comentarii sa le afle toti vizitatorii.
Downloadeaza Hola! utilizand linkul autorului.

Related Posts

Download Hola! si poti accesa site-urile blocate in regiunea ta
4/ 5
Oleh