joi, 10 septembrie 2015

Download Simutrans-Transport Simulator Game

SimutransSimutrans este un joc de simulare in care jucătorii încearcă să gestioneze cu succes, sisteme de transport între localități din teren, aer și apă pentru pasageri, corespondență și bunuri. Avioane, nave, trenuri, tramvaie, camioane, autobuze, sau monorail sunt la dispoziția dumneavoastră, dar fabricile funcționează pe bază de contracte și pasagerii pot călători numai la destinațiile lor stabilite. Controlezi si iti urmaresti finantele, precum si traficul vehiculelor si marfurile tale. Este un joc multiplayer, poti sa te joci cu oameni din toata lumea.

Caracteristici

    - rutare inteligente pentru vehicule de pasageri, poștă și de transport marfă;
    - motor personalizabil cu multe grafice diferite;
    - reglarea fină foarte flexibila a economiei;
     - joci in retea impreună cu pana la 14 jucatori;
     - ușor de adăugat noi grafice.


 Screenshots:
Simutrans

Simutrans
Scopul principal în Simutrans este sa oferi un sistem de transport eficient pentru pasageri, poștă și bunuri care urmează să fie transportate la destinațiile dorite, rapid și cu transferuri minime și în același timp de a face compania să crească si sa evite falimentul. Simutrans are un număr de fabrici, care sunt interconectate cu altele, de exemplu, o mină de cărbune produce cărbune pentru o centrală de cărbune și o platforma petroliera produce petrol pentru o centrală electrică cu petrol. Mărfurile produse de aceste fabrici pot fi distribuite in fabrici sau magazine mai mici, cum ar fi benzina la o stație de gaz, venind de la o instalație de depozitare a gazelor, care preia gazele dintr-o rafinărie de petrol și așa mai departe.
O fabrica cu energie electrică va crește producția și permite reglaj fin al economiei. Pasagerii și posta sunt transportati între diferite orașe și atracții turistice și se pot folosi mai multe metode de transport pentru a ajunge la destinațiile lor.

Download Simutrans folosind acest link

Related Posts

Download Simutrans-Transport Simulator Game
4/ 5
Oleh