joi, 13 august 2015

Download game Slenderman's Shadow - Sanatorium

Slenderman's Shadow - Sanatorium  este un joc de groază, jucat într-o perspectivă first-person, unde trebuie să scapi de un monstru mortal.

Screenshot:
 Slenderman's Shadow - Sanatorium

Un remake neoficial insa un joc super!  

Jocul a fost creat după cel oficial Slenderman Game și are mai multe capitole. Sanatorium este primul capitol care a apărut în serie și a cunoscut un real succes.In rolul persoanei, la fel ca în jocul original, explorezi o hartă mare de interior plina cu diferite camere și obiecte, în scopul de a găsi opt pagini diferite, care conțin mesaje ciudate. Unde gasesti sânge peste tot este semn că o tragedie a avut loc sau pe alții au încercat să colecteze înaintea ta. Din fericire, paginile strălucesc în întuneric, astfel încât acestea sunt destul de ușor de la fața locului o dată ce te apropii.

La fel de înfricoșător ca și originalul

Screenshot:
Screenshot  Slenderman's Shadow - Sanatorium

Screenshot  Slenderman's Shadow - Sanatorium

Senzatia de groază nu este cauzată doar de coloana sonora înfiorătoare, sunetele înfricoșătoare și monștrii care pândesc din apropiere, dar si de obiectele împrăștiate peste tot în jurca într-o scenă post-apocaliptica ce induce mai mult frica.Trebuie sa călătoresti dintr-o cameră in alta și să cauti bine peste tot. Singura ta "armă" este lanterna, dar dacă reușesti să colectezi toate cele opt pagini, ti se va acorda un pistol și vei avea șansa de a trage in infamul Slenderman.


Deveniți SlendermanDupă colectarea paginilor, iti va fi dat șansa de a deveni Slenderman.
Jocul poate fi destul de infricosator asa ca cu siguranta nu-l recomanda persoanelor cu probleme cardiace.


Descarca jocul Slenderman's Shadow - Sanatorium folosind acest link.

Related Posts

Download game Slenderman's Shadow - Sanatorium
4/ 5
Oleh