luni, 31 august 2015

Download Auslogics Disk Defrag Free

Auslogics Disk Defrag va accelera computerul tau prin optimizarea sistemului de fișiere. Poate defragmenta fișierele, consolida spațiu liber și  muta fișierele in partea rapida a discului. Cu Disk Defrag vei beneficia de maximul de performanță a hard disk-ului. Utilitarul este livrat cu un motor puternic si algoritmi inteligenti care permit Disk Defrag sa ruleze mult mai rapid decât alte instrumente similare. Genereaza rapoarte cuprinzătoare ce vă permit întotdeauna sa fiti conștienți de ceea ce s-a făcut. Disk Defrag defragmenteaza rapid hard discurile, optimizeaza structura clusterelor și sistemul de fișiere pentru o performanță și mai bună pe disc.

Screenshot:
Download Auslogics Disk Defrag Free
De ce sa folosim Auslogics Disk Defrag ?

Motor ultra-rapid
Unul dintre cele mai rapide din lume, cu Disk Defrag durează adesea mai puțin de 10 minute pentru a defragmenta hard disk-ul de dimensiune medie.

Absolut GRATUIT
Acest program este complet gratuit, fie pentru acasă sau pentru utilizarea în scopuri comerciale. Actualizări periodice gratuite incluse.

Funcționează așa cum doresti
Poti utiliza setările implicite pentru defragmentarea cu un singur clic sau personaliza funcționarea programului și aspectul pentru a se potrivi nevoilor tale.

Recunoastere internationala
Tehnologie exclusivă Auslogics dovedita sigur si eficient in mai multe teste, folosite de către producătorii de PC și recomandate de experți.

Descarca Auslogics Disk Defrag Free utilizand linkul autorului.

Related Posts

Download Auslogics Disk Defrag Free
4/ 5
Oleh