luni, 13 iulie 2015

Download Capture2Text

download capture2text
Capture2Text este un instrument Open Source OCR (Optical Character Recognition), care foloseste motorul Google Tesseract pentru a captura cuvinte scrise de ecran și le transformă în text editabil.
Programul este controlat integral prin comenzi rapide de la tastatură, apăsați Win + Q și  folositi butonul din dreapta al mouse-ului pentru a selecta zona ecranului care conține textul pe care doriți il capturați. Există comenzi cheie suplimentare pentru a muta sau redimensiona zona de captare si pot fi mai ușor folosite la început decât să se memoreze toate comenzile.
Screenshot:
screenshot capture2text
Textul capturat poate fi copiat automat în clipboard (implicit) sau prezentat într-o fereastră pop-up pentru previzualizare.
Capture2Text funcționeaza foarte bine în cele mai multe instrumente OCRdar nu este imun la erori. Acuratețea recunoașterii caracterului depinde în mare măsură de calitatea documentului de intrare.
Programul include, de asemenea, o caracteristică experimentala de recunoaștere a vorbirii, care poate converti cuvintele rostite în text (prin recunoaștere Google Voice).

Descarca Capture2Text folosind linkul autorului.

Related Posts

Download Capture2Text
4/ 5
Oleh