vineri, 27 martie 2015

Descarca CCleaner - aplicatia completa pentru optimizarea computerului

CCleaner este o program ce cuprinde un set de optiuni prin care iti cureti si optimizezi computerul. Computerul este mai vechi si deschide mai lent documentele sau programele? Atunci poti folosi cu incredere Ccleaner. Odata cu trecerea timpului, in computer se colecteaza fisiere neutilizate si setari care ocupa spatiu pe hard-disk ceea ce il va face din ce in ce mai lent. CCleaner curata aceste fisiere si il va face mai rapid imediat.
descarca ccleaner gratuit
Ca sa aveti un computer "sanatos" va recomand sa utilizati periodic optiunile Registry si Cleaner, pentru a nu lasa fisierele inutile sa va ingreuneze pc-ul. Mai mult decat atat, daca observati ca pc-ul porneste sistemul greu din optiunea Tools - Startup puteti gestiona programele care pornesc in acelasi timp cu sistemul.

Screenshot:
descarca gratis ccleaner
Cum observati din screenshot, CCleaner are o interfata simpla, intuitiva, usor de configurat chiar si pentru incepatori. Majoritatea optiunilor le veti descoperi singuri in Control Panel. Optiunile acestei minunate unelte de optimizare a pc-ului sunt grupate astfel:
1. Cleaner - ne ofera posibilitatea de a sterge fisierele temporare colectate de sistem in timp. Are 2 parti, partea de Windows si partea de aplicatii, putand astfel sa alegem ce dorim sa fie sters sau nu.
2. Registry - cu aceasta optiune CCleaner analizeaza erorile de orice fel a registrilor, pe care aplicatia incearca sa le si corecteze.
3. Tools - un set de 4 unelte folositoare si anume:
- Uninstall - evident dezinstaleaza aplicatii;
- Startup - cum am spus mai sus aceasta optiune va ajuta sa eliminati programele care pornesc in acelasi timp cu sistemul de operare. Cu cat sunt mai multe programe cu atat sistemul se deschide mai greu. Atentie insa ce programe eliminati!
- Drive wiper - ne permite sa stergem spatiul de pe o partitie, fie total sau doar spatiul gol.
4. Options - se pot modifica diversi parametri pentru o functionare mai buna a pc-ului.

Descarcati CCleaner utilizand link-ul autorului.

Related Posts

Descarca CCleaner - aplicatia completa pentru optimizarea computerului
4/ 5
Oleh