luni, 16 martie 2015

Antivirus 1 an licenta gratis-Free AVG Internet Security 2015

AVG Internet Security 2015 va oferă protecție împotriva virușilor, malware, spam, scam, phishing, etc. In plus, are caracteristici suplimentare, cum ar fi  firewall, internet accelerator, protector de confidențialitate și multe alte optiuni, cum ar fi:

Protecție avansată care vă permite să partajați fișiere în siguranță.
Există momente când este bine sa obținem lucruri la care nu ne așteptam și momente când nu este. AVG Internet Security 2015 verifica fișierele înainte de a fi descărcate și partajate ele pentru a vă asigura că sunt sigure.


Va ajută sa păstrati fișierele private în siguranță.Cripteaza și stocheaza fișierele dvs. AVG Internet Security 2015 va ofera un nivel suplimentar de securitate pentru a păstra informațiile dvs. private departe de ochii indiscreti. 

Scanare mai rapidă și un PC mai rapid, pentru că un antivirus nu ar trebui să vă încetinească sistemul.
AVG Internet Security 2015 nu afectează performanța pc-ului. 

Screenshot: 
Antivirus 1 an licenta gratis-Free AVG Internet Security 2015
Mai multe din caracteristicile principale ale acestui antivirus le puteti citi pe pagina oficiala a producatorului: http://www.avg.com/affiliate/us-en/internet-security.html?ECID=af:cj

In mod obisnuit AVG Internet Security 2015 costa 54,99 $ si acum puteti avea licenta gratuita pentru 1 an de zile.  Profitati de aceasta promotie limitata in timp, utilizand acest link: http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

Related Posts

Antivirus 1 an licenta gratis-Free AVG Internet Security 2015
4/ 5
Oleh